Det handler om å tenke utenfor boksen, og å finne løsninger.
Her er vi; sammen skaper vi de magiske øyeblikkene.

Alina
ADVISOR

Rådgiver.

Elin L. Hansen
CEO / Founder

Prosjektleder og Produsent.

Eirik
Marketing Director

Medieansvarlig og Kreativ Rådgiver.

 
Elin Lilja: Så langt tilbake som jeg kan huske har jeg stelt i stand for andre og meg selv. Alt fra hyggekvelder med klassen, til selskaper av forskjellig størrelse til skoleteater. Jeg liker å planlegge, organisere og sette planene ut i live. Jeg liker den delen som viser hardt arbeid, som viser engasjement og som gir noe. Det handler om å møtes, om å tilføre noe mer til hverdagen. Ha øyeblikk sammen som er mer enn bare et møte. Noe som skaper en opplevelse, gåsehud, glede, vekker følelser og gode minner.
 
I disse opplevelsene er det viktig å se stort på det, skal man skape noe som sitter igjen i oss må vi ha mer enn engasjement og lyst. Man må jobbe sammen med mennesker som gir engasjement som får deg til strekke deg enda lengre. Eirik L Marthinsen, er en som har denne driven, denne  kunnskapstørsten og viljen til å heve ethvert øyeblikk til det neste, til det beste.

Sammen er det viktig for oss å lytte så vel som å tilføre det som blir avgjørende for ditt arrangement og gjennomføre det enda bedre enn du kunne ha drømt om!